Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Μάλαξη Αντανακλαστικών Άκρων ή Reflex Point Massage













Η μάλαξη των άκρων έχει ευρεία απήχηση τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα, γιατί είναι ένας βολικός και εύκολος τρόπος να επιτευχθεί άνετα και γρήγορα, σε ένα καθημερινό διάλλειμα από τις υποχρεώσεις που τρέχουν, μια πλήρης ανανέωση και τόνωση όλου του σώματος. Αυτό που επιτυγχάνει η μάλαξη των άκρων είναι να χαλαρώσει και να τονώσει ταυτόχρονα όλο το νευρικό σύστημα και τα όργανα του σώματος δρώντας σε αντανακλαστικά σημεία των άκρων. Αυτά τα αντανακλαστικά σημεία βρίσκονται στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά. Καθώς τα πέλματα είναι πιό ευαίσθητα η μάλαξη των άκρων ασκείται σε αυτά κατ' εξοχήν. Είναι μια πανάρχαια πρακτική που την βρίσκουμε στην αρχαία Ελλάδα αλλά και σε άλλους πολιτισμούς στον κόσμο με προεξέχοντα τον Κινέζικο. Η μάλαξη άκρων είναι μέρος του ολιστικού μασάζ και προτείνεται σε όλους για μια ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία. Μπορείτε να απολαύσετε μια συνεδρία μόνο με μάλαξη των πελμάτων ή μαζί με ένα ευεργετικό μασάζ ολόκληρου του σώματος.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ


















Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ
Πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε στο σημείο να γνωρίζουμε τι θέλουμε, να έχουμε την επιθυμία και την ενέργεια που χρειάζεται για να το πραγματοποιήσουμε, αλλά να λείπει το τελικό βήμα. Τότε είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί αυτό μας συμβαίνει, τι είναι αυτό που μας χρειάζεται και κυρίως που θα το βρούμε.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ, μας δείχνει βήμα προς βήμα την πορεία που ακολουθούμε για να αποκτήσουμε αυτά που πραγματικά επιθυμούμε. Ένας πρακτικός οδηγός ο οποίος μας διδάσκει τον τρόπο να χρησιμοποιούμε τη δύναμη του μυαλού μας στη διαμόρφωση της πραγματικότητας που θέλουμε να ζήσουμε και ένας πολύτιμος σύμβουλος στα ερωτήματα που όλοι αναζητάμε απαντήσεις!

















ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
Γιατί μόνο κάποιοι έχουν όσα επιθυμούν και όχι όλοι, είναι διαφορετικοί από εμάς, μπορούμε να γίνουμε σαν αυτούς, μπορούμε να αποκτήσουμε πραγματικά όλα όσα επιθυμούμε; Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα απαντάει το εγχειρίδιο ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. Με αφοπλιστική απλότητα και σαφή τρόπο μας εξηγεί, μέσα από καθημερινές πρακτικές, σχεδιαγράμματα, κανόνες και προτάσεις, πως θα φέρουμε την αφθονία στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα. Τόσο απλό και όμως τόσο αληθινό! Εδώ θα βρείτε όλο το σχεδιάγραμμα του Αληθινού Μυστικού για να το βάλετε σε πράξη.

















ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
Ένα πρακτικό εγχειρίδιο για το διαλογισμό και ταυτόχρονα ένα μάθημα στο τι είναι ο διαλογισμός, πως γίνεται, που μας βοηθάει και με ποιον τρόπο. Απλό, κατανοητό και εύκολο, είναι ιδανικό ακόμη και για εσάς που θα ξεκινήσετε τώρα και ίσως ήρθε στο δρόμο σας για αυτόν ακριβώς το λόγο!